mlarssonn.blogg.se

Ju mer man lär sig desto mindre vet man

Publicerad 2015-10-17 18:20:44 i Vardag,

Sakta andas vi ut efter en hemskt tråkig häst period, den absolut största nackdelen med att hålla på med dessa djur är att det inte går att ta något förgivet. En dag står man där utan sin älskade 4 benta vän och vardagen blir kanske aldrig sig lik igen. Hastigt förlorade vi lilla grå och det skakade mångas världar. Mina hästar har tittat efter henne i många dagar men verkar nu ha funnit sig i att bara ha varandra. Man klappar dom en extra gång varje gång man lämnar dom. Ni som håller någon extra kärt, ta tillvara på alla minuter tillsammans som ni får. 


Trots det tråkiga som hänt måste vardagen fortsätta. Disa har jag precis påbörjat en ny behandling på och hon har redan svarat bra på den. Sakta ska vi börja sätta igång igen och hoppas på att vi får vara skadefria. Clarke har börjat få skinn på näsan och det är snart dax att boka en tid för kastrering. Annars fortsätter stallbygget i sakta takt och snart kan hästarna flytta in. Närmast i tiden väntar Disas igångsättning men även en till igångsättning av en utan pappas hästar. 2 månader ska han bo här och sakta sättas i arbete igen. Vi hoppas att en hel sommar har gjort honom gott & att han får vara skadefri nu. 

Ta hand om era kära hästar tills vi hörs igen!

Om

Min profilbild

SWB avel och vardagen på landet. En snutt av livet som 20 åring och företagare och en stor del av allt det andra som hör till hästar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela