mlarssonn.blogg.se

Väntan

Publicerad 2015-06-28 20:24:10 i Vardag,

Dagarna rullat på bestående av jobb och mest fix med olika projekt hemma. Nu måste verkligen stallrenoveringen påbörjas för att det ska bli klart i tid. Idag skruvade jag ner ett foderbord och några vattenledningar. Måste sätta mig ner och speca ut vad som ska göras och även tidsplan så att inte allt kommer på samma gång. Kan man ta lite förundan tar det ganska snabbt på arbetet.

Igår var vi nere i Laholm och hämtade hem Molly som är kollad på 17:e dygn och dräktig. Nu saknas det bara att Disa är dräktig, jag ber verkligen till en högre makt att hon tagit sig trots allt strul. Idag har jag jobbat lite med Clarke som fick ha träns på sig för första gången, om han ska visas till hösten visas dom i träns så det kan ju vara bra att vänja dom i tid. Han var lite bråkig i stallet men gick som en klocka ifrån dom andra hästarna, över kanalbron och lyssnade bra när vi skulle trava och träna på att stå stilla. Han är så himla fin just nu!
 

Om

Min profilbild

SWB avel och vardagen på landet. En snutt av livet som 20 åring och företagare och en stor del av allt det andra som hör till hästar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela